Bit..η νέα δομική μονάδα : επαυξημένη φυσική πραγματικότητα νέα αρχιτεκτονική υβριδικότητα - Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος ([χ.ό.], 2001)
[Πραγματεύεται στη σύζευξη φυσικών και εικονικού χώρου στα πλαίσια της επαυξημένης, εμπλουτισμένης πραγματικότητας. Αρχιτεκτονικό προϊόν που προκύπτει μετά από ανάλυση ιδιοτήτων των επιμέρους χώρων, καθώς και ποιος είναι ο νέος ρόλος του αρχιτέκτονα.]