Τα παραβάν του χώρου - Αυξεντίου, Μαρία ([χ.ό.], 2001)
[Το σώμα ως ο πρώτος ιδιωτικός χώρος. Ο υλικός χώρος ως προέκταση του εσωτερικού κόσμου και η αλληλεπίδρασή τους. Το παράδειγμα του Maison de Verre (αρχιτ. P. Chareau). Ιδιωτικότητα, αντίθεση ιδιωτικού - δημόσιου στην Αθήνα.]