Περιβάλλοντα δημιουργικής εργασίας - Πουτέτσης, Βασίλης ([χ.ό.], 2001)
[Γίνεται μια προσπάθεια να γίνει αντιληπτή η σχέση ανάμεσα στην οργάνωση του χώρου, την οργάνωση της εργασίας και την ταυτότητα των επιχειρήσεων ως κοινωνικών ομάδων. Σημαντικός πρωταγωνιστής αυτής της σχέσης ο άνθρωπος και οι κοινωνικές του σχέσεις μέσα στο χώρο της εργασίας.]