Αρχιτεκτονικές και πολεοδομικές παρεμβάσεις σε ιστορικούς οικισμούς : το παράδειγμα του Bath - Ζουρνατζή, Αρετή ([χ.ό.], 2000)
[Η πόλη του Bath, κτισμένη ουσιαστικά μέσα σε 100 χρόνια, χαρακτηρίζεται ως μία από τις σπουδαιότερες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας, τόσο για τα αρχαιολογικά της ευρήματα και τη γεωγραφική της θέση, όσο και για την πολεοδομική, αρχιτεκτονική και ιστορική της αξία. Παρουσιάζει, ιδιαιτερότητες που αφενός την ανακηρύσσουν "τόπο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς" το 1987 (μέσω της UNESCO), αφετέρου ορισμένες φορές δεν εναρμονίζονται με τη ζωή της σύγχρονης πόλης..]