Εξοχικά αρχοντικά της Ζακύνθου - Κατσωνοπούλου, Ειρήνη ([χ.ό.], 2000)
[Ιστορία, μορφή, δομή και κατασκευή των Ζακυνθινών αρχοντικών της εξοχής. Πρότυπα και επιρροές. Ιδιαίτερα, σύγκριση με τα Κερκυραϊκά και τα βενετσιάνικα αρχοντικά της εξοχής.]