Ιστορική εξέλιξη των αυτοκινήτων και των αυτοκινητοβιομηχανιών - Κορέλλας, Παναγιώτης ([χ.ό.], 2001)
[Ιστορική εξέλιξη αυτοκινητοβιομηχανιών και προβολή των νέων τρόπων κατασκευής και σχεδιασμού αυτοκινήτων.]