Χρήση τεχνολογικών μέσων ως εργαλεία πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού - Ράπτης, Παναγιώτης ([χ.ό.], 2001)
[Χρήση υπάρχουσας προηγμένης τεχνολογίας και ανάπτυξη προωθημένων ηλεκτρονικών βοηθημάτων με σκοπό την ουσιαστική βελτίωση στους τομείς συλλογής / καταχώρησης / επεξεργασίας πληροφορίας. Χρήση τεχνητής νοημοσύνης και εικονικής πραγματικότητας. Διαλεκτική.]