Η αρχιτεκτονική παράδοση των λουτρικών κτιρίων (18ος αι.-αρχές 20ου) : Ευρώπη και Ελλάδα - Λαγγουράνη, Ελένη ([χ.ό.], 2001)
[Η εξέλιξη των λουτρικών κτιρίων - τυπολογική και μορφολογική - από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, με έμφαση τους τρεις τελευταίους αιώνες. Έμφαση δίνεται στον ελληνικό χώρο.]