Ο συμβολισμός του κύκλου και η μεταφορά του στην αρχιτεκτονική πράξη - Δημητριάδης, Φώτης ([χ.ό.], 2001)
[Μελέτη του κύκλου ως σύμβολο και μέσα από τις ιδιότητες του ως γεωμετρικό σχήμα. Συμβολική χρήση του κύκλου στη κάτοψη και την όψη κτιρίων σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας και σύγκριση με τη συμβολική του χρήση στη σημερινή εποχή.]