Η παλιά πόλη της Ξάνθης : αξιόλογος παραδοσιακός οικισμός - Πασάλη, Αικατερίνη ([χ.ό.], 2001)
[Η παλιά πόλη της Ξάνθης, αξιόλογος παραδοσιακός οικισμός, χαρακτηριστικά της Μακεδονικής αρχιτεκτονικής, έρευνα παραδοσιακών κτιρίων με συγκέντρωση σε ένα Μακεδονικό αρχοντικό.]