Η θερινή θερμική συμπεριφορά της κατοικίας στη Λευκωσία - Δορκοφίκη, Κλημεντία ([χ.ό.], 2001)
[Η μελέτη στηρίζεται σε μετρήσεις που έγιναν κατά την θερινή περίοδο σε κατοικίες της Λευκωσίας, προκειμένου να μελετηθεί η θερμική συμπεριφορά τους λαμβάνοντας υπόψην τόσο τον τρόπο δομής τους,όσο και τον τρόπο χρήσης τους από τους ενοίκους.]