Η μαστορική στην πέτρα και το ξύλο - Πιστρίκα, Ελπίνα ([χ.ό.], 2001)
[Τα υλικά πέτρα και ξύλο προσεγγίζονται μέσα από τη γνωριμία με μαστόρους από την Καρδίτσα, την Τήνο, την Κάλυμνο, την Αθήνα, την Πάργα. Έμφαση δίνεται στην προσωπικότητα των ανθρώπων αυτών και στον τρόπο που αυτοί βιώνουν το υλικό.]