Σχεδιασμός υπαίθριων χώρων στην περιοχή της Καισαριανής - Νερούτσου, Κατερίνα
[Η προσέγγιση του θέματος γίνεται σε δύο στάδια: της ανάλυσης και των προτάσεων. Στο πρώτο στάδιο γίνεται αναγνώριση της περιοχής της Καισαριανής, της ιστορίας της, των πολεοδομικών και φυσικών χαρακτηριστικών της. Οι υπαίθριοι χώροι διακρίνονται σε ενότητες και αποτιμώνται σε σχέση με τον τύπο τους, την ιστορική εξέλιξη της μορφής των ίδιων αλλά και της χρήσεις τους, την ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντός τους, τις συνδέσεις τους με τον αστικό ιστό και με το φυσικό περιβάλλον και τον ρόλο που παίζουν στην κοινωνική ζωή και στο μικροκλίμα της περιοχής. Μετά από εύρεση των υφιστάμενων σχεδίων και προτάσεων για το δίκτυο των υπαίθριων χώρων, γίνεται εντοπισμός των περιοχών που ενδείκνυνται για αποκατάσταση και για βελτίωση. Γίνεται διερεύνηση της παλιάς ζώνης του ρέματος του Ηριδανού, και τέλος ακολουθούν προτάσεις που αφορούν το κυκλοφοριακό, την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος του ρέματος και την καλύτερη σύνδεση του δικτύου πρασίνου στην πόλη].