Επανάχρηση και αποκατάσταση καπναποθήκης στην Κομοτηνή - Παπάζογλου, Αναστασία
[Η διπλωματική εργασία εξελίχθηκε πάνω σε τρείς άξονες: 1)Την αναγνώριση της καπναποθήκης την περίοδο της ακμής του. Αυτό περιλαμβάνει την ιστορική εξέλιξη της καπναποθήκης την γνωριμία με τον καπνό και την επεξεργασία του, την αποτύπωση της καπναποθήκης και την οικοδομική της ανάλυση 2)Την αναζήτηση της λειτουργίας η οποία θα αναδείκνυε το κτίριο. Αποφασίσαμε να στεγάσουμε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων με σκοπό την ανάδειξη αρχιτεκτονικών μνημείων 3)Τις προτάσεις για την επανάχρηση του κτιρίου. Για την ακλύτερη λειτουργία του κτιρίου προτείνουμε εξωτερικά την κατασκευή μεταλλικής διαδρομής καθώς και μια υπαίθρια διαμόρφωση].