Η φοιτητική εστία και η εξέλιξή της στην Ελλάδα - Παπαδάκη, Λαμπρινή ([χ.ό.], 2000)
[Ρόλος της φοιτητικής εστίας, δομή φοιτητικής εστίας-χώροι, είδη φοιτητικής εστίας, σχέση φοιτητικής εστίας-πανεπιστημιούπολης-πόλης, η φοιτητική εστία στην Ελλάδα, ιστορική αναδρομή, παραδείγματα φοιτητικής εστίας, συμπεράσματα.]