Καλύψεις αρχαιολογικών χώρων - Αποστολοπούλου, Ανθή ([χ.ό.], 2000)
[1. Εισαγωγή για την έννοια και σημασία των μνημείων, 2. Που χρησιμεύουν οι καλύψεις, τα είδη τους, τα υλικά, η αρχιτεκτονική μορφή, 3. Παραδείγματα καλύψεων σε μεμονωμένα ερείπια, αρχαιολογικά σύνολα και μνημεία από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, 4. Λεπτομερής ανάλυση στέγασης του ναού του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες, 5. Λεπτομερής ανάλυση υπάρχουσας και μελλοντικής κάλυψης του προϊστορικού οικισμού στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης (Ενεργειακός σχεδιασμός), 6. Επίλογος - Συμπεράσματα.]