Feng Shui & Hi Tech : η αρχαία Κινέζικη σοφία στο κτήριο της HSBC του Norman Foster - Κουσουλού, Αννα ([χ.ό.], 2000)
[Προβληματισμοί πάνω στη Διεθνοποίηση της Αρχιτεκτονικής, δημιουργούν, την ανάγκη για την ύπαρξη ενός "συστήματος" που να οδηγεί τους Αρχιτέκτονες, πέρα από τους υφιστάμενους κοινωνικούς και οικονομικούς όρους. Το Φενγκ Σούι είναι μία αρχαία ταοϊστική τέχνη, που παρέχει μία "πρόταση", για το πως θα ζούμε σε αρμονία με το περιβάλλον μας. Σαν παράδειγμα εφαρμογής των κανόνων του Φενγκ Σούι πάνω τη "Σύγχρονη" Αρχιτεκτονική, εξετάζονται οι παρεμβάσεις των ειδικών του Φενγκ Σούι πάνω στο κτήριο της Τράπεζας του Χονγκ-Κονγκ ή HSBC.]