Kop van Zuid Rotterdam : η τεχνική του σχεδιασμού στην πόλη και την αρχιτεκτονική της - Γρηγοροπούλου, Μαρίνα ([χ.ό.], 2001)
[Το θέμα διαπραγματεύεται την ανάπλαση μιας πρώην λιμενικής ζώνης του Rotterdam, το Kop van Zuid. Επιδίωξη του έργου είναι να επεκταθεί το κέντρο πόλης του Rotterdam προς την αντίπερα όχθη του ποταμού Maas. Το Kop van Zuid είναι μια περιοχή όπου συνδιάζονται χρήσεις οικιστικές, εργασίας και αναψυχής.]