Το κάστρο της Νερατζιάς στην Κω - Καλογήρου, Ευτυχία ([χ.ό.], 2001)
[Το κάστρο αποτελείται από δύο οχυρωμένους περίβολους: 1) εσωτερικός (τείχη, πύργοι, προτειχίσματα, εσωτερική τάφρος, κτίσματα, πύλη), 2)εξωτερικός: (τείχη, προμαχώνες, πύλη, εξωτερική τάφρος).]