Το χρώμα στο κτισμένο περιβάλλον - Λάζαρη, Ιωάννα ([χ.ό.], 2001)
[Κάποια γενικά χαρακτηριστικά των χρωμάτων και των υλικών. Μια σύντομη ιστορική αναδρομή κυρίως στον τελευταίο αιώνα και την παράδοση. Αναλυτικά οι κατηγορίες κτιρίων και χρώματα - υλικά σ'αυτά. Ακόμα κάποιες σκέψεις πάνω σε εφαρμογές του χρώματος.]