Ενυδρείο στο Λουτράκι - Γλυκοφρύδης, Παύλος
[Θέμα της διπλωματικής μας εργασίας είναι η μελέτη ενός ενυδρείου στο Λουτράκι. Το οικόπεδο βρίσκεται λίγο έξω από τον πυκνό ιστό της πόλης, είναι παραθαλάσσιο με νότιο προσανατολισμό, έχει πολύ έντονη κλίση, και βλέπει αμφιθεατρικά το μέτωπο του Λουτρακίου και της Κορίνθου. Το οικόπεδο εφάπτεται με τον επαρχιακό δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας. Εκεί βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης και μία πύλη πύργος, η οποία ενώνεται με το υπόλοιπο κτίριο που είναι δίπλα στην θάλασσα με μια υπαίθρια πορεία μέσω μιας ράμπας κλίσεως 8 , έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται το φυσικό τοπίο. Το ενυδρείο είναι περίπου 5.500 m2 και οι χώροι του αναλύονται στο κτιριολογικό πρόγραμμα. Είναι κατασκευασμένο από εμφανές μπετόν και σημαντικό ρόλο στη σύνθεση παίζει μια ξύλινη κατασκευή που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά του κτιρίου].