Τέσσερις περίπατοι : "Η Ερμούπολη στο χώρο και τον χρόνο" - Λειβαδάρας, Αντώνης ([χ.ό.], 2000)
[Στην εργασία αυτή αναζητάται η εικόνα της πόλης, με όχημα τέσσερις περιπάτους, μέσα από τους οποίους γίνεται προσπάθεια να αποκρυπτογραφηθούν τα στοιχεία του χώρου τόσο σε επίπεδο οικιστικών μονάδων όσο και στο σύνολο της πόλης. Η περιπλάνηση αυτή μέσα στην Ερμούπολη γίνεται ελεύθερα και συγκινησιακά θέλοντας να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες εμπειρίες και λιγότερη εξαντλητική ανάλυση.]