Οι υδρόμυλοι του Άνω Καλαμά Ηπείρου - Καραχάλιου, Βασιλική ([χ.ό.], 2001)
[Μελέτη υδροκίνητων μηχανισμών στην περιοχή Άνω Καλαμά Ηπείρου. Περιγραφή αυτών και των χώρων που τους φιλοξενούν. Λειτουργία - κατασκευή, κριτικές σκέψεις - προτάσεις διατήρησης.]