Προκατασκευή-σύγχρονα βιομηχανικά συστήματα : προς ένα ενιαίο μοντέλο οργάνωσης της παραγωγής του κτιρίου - Ντάνος, Νίκος ([χ.ό.], 2001)
[Η προκατασκευή, η βιομηχανοποιημένη δόμηση, η συστηματοποιημένη δόμηση, είδη προκατασκευής, βελτιώσεις και προσαρμογές της. Εμπειρίες από τη βιομηχανοποίηση. Από τη βιομηχανοποίηση στο σύστημα. Ο σχεδιασμός συη βιομηχανική δόμηση. Η τάση για ενιαίο μοντέλο οργάνωσης της παραγωγής κτιρίου.]