Τα τουρκικά λουτρά στις πόλεις της Χίου και της Μυτιλήνης - Κουγιούλη, Ευγενία ([χ.ό.], 2001)
[Τα Οθωμανικά λουτρά γενικά. Τα λουτρά στη Χίο και τη Μυτιλήνη. Μεγάλο Χαμάμ Χίου, Νέο Χαμάμ Χίου, Carsi Hamam Μυτιλήνης. Λειτουργικά, κατασκευαστικά, μορφολογικά.]