Η επίδραση του σεισμού στην πόλη : περί σεισμού και δαιμονίων .. - Καμπάκη, Παναγιώτα ([χ.ό.], 2000)
[Ο σεισμός και ο τρόπος που επιδρά στην πόλη. Μετασεισμικές επιλογές πολεοδομικής κλίμακας. Παραδείγματα πόλεων που επλήγησαν από το σεισμό.]