Σχεδιασμός Μητροπολιτικών πάρκων. Ο ρόλος τους στο αστικό περιβαλλον : η περίπτωση της Αττικής - Αναστασιάδου, Έλενα ([χ.ό.], 2001)
[Προσέγγιση της έννοιας "πάρκο" μέσα από τη σχέση του με το αστικό περιβάλλον, τον άνθρωπο και τη φύση.]