Νίκος Εγγονόπουλος : το ζωγραφικός του έργο - Φίλιππα, Χριστίνα ([χ.ό.], 2001)
[Σουρρεαλισμός στην Ελλάδα. Η περίπτωση του Νίκου Εγγονόπουλου. Επιρροές. Ζωγραφικό έργο. Χαρακτιριστικά. Ελληνικά σπίτια. Σκηνογραφία.]