Μπάρ-εστιατόριο στο Γκάζι - Ζουρνατζή, Αρετή
[Ένα νέο κτίριο στο Γκάζι σχεδιασμένο από την αρχή με μια ενιαία αισθητική από την εξωτερική μορφή του κτίσματος μέχρι τον εξοπλισμό, τα υλικά και τα χρώματα. Βασικό θέμα του εστιατορείου η θάλασσα και οι μορφές της, με κουζίνα που ακολουθεί επίσης την κατεύθυνση προς τα ψάρια και τα θαλασσινά.]