Ερευνητικό κέντρο νέων τεχνολογιών αυτοκινήτων - Κορέλλας, Παναγιώτης
[Στην Κατεχάκη βρίσκεται το οικόπεδο που διαμορφώνω σε: κατασκευή-παραγωγή σχεδίων σε όλα τα τμήματα που χρειάζεται το αυτοκίνητο εκτός από τα κύρια μηχανικά (μηχανή εσωτερικής καύσεως), τμήμα νέων μορφών καυσίμων (πχ. ηλεκτροκίνητα), εκθεσιακός χώρος, χώρος συνεδρίων, χώρος διοίκησης].