Η φύση ως αρχιτεκτονική κατασκευή στο έδαφος της πόλης : δύο πάρκα στο Παρίσι - Κουλουμβάκη, Αννα ([χ.ό.], 2001)
[Μέσα από την ανάλυση/ανάγνωση δύο πάρκων στο Παρίσι (Villette, Citroen), αναζητήσαμε πιθανά σχεδιαστικά μοντέλα για το σύγχρονο αστικό πάρκο.]