Μαρούσι και πολεοδομική πραγματικότητα : παράδειγμα ΗΒΗ - Κλαπάκης, Τζέμπεν ([χ.ό.], 2001)
[Είναι μια εις βάθος μελέτη του παραδείγματος του διατηρητέου κτιρίου της ΗΒΗ στο Μαρούσι βασισμένη σε επίσημα έγγραφα που αποδεικνύει ότι η αδράνεια των πολιτών σε σχέση με τα πολεοδομικά θέματα οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής για χάρη οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων.]