Στεγάσεις μεγάλων χώρων - Παπούλιας, Χαράλαμπος ([χ.ό.], 2001)
[Ανάγκη του ανθρώπου για στέγαση. Ανάγκη ύπαρξης μεγάλων στεγασμένων χώρων. Δικτυώματα-θλυβόμενες / εφελκυόμενες κατασκευές. Τεχνολογία -άνθρωπος. Τεχνολογία - αρχιτεκτονική + παράρτημα τεχνικών χαρακτηριστικών.]