Εμβάθυνση στο έργο του Τ. Χ. Ζενέτου μέσα από την ανάλυση του εργοστασίου Φιξ - Γκαϊβασέ, Ι ([χ.ό.], 2001)
[Ανάλυση του κτιρίου με σκίτσα και σχέδια, σημερινές φωτογραφίες του εναπομείναντος κτιρίου, παλαιές φωτογραφίες επί εποχής Όθωνα.]