Διαρρύθμιση παλαιού κινηματογράφου σε αίθουσα μουσικής στην Λευκωσία - Κυριακού, Μαριλία
[Επανάχρηση κινηματοθέατρου στην παλιά Λευκωσία, κοντά στην πύλη Πάφου, στην περιοχή εντός των ενετικών τειχών, της πόλης. Μετατροπή του σε αίθουσα μουσικής].