Κέντρο λαογραφικής ενημέρωσης στην Καρύταινα : αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικού συνόλου - Τσελικθεοχαρίδου, Ευανθία
[Σε ένα παραδοσιακό σύνολο ερειπωμένων κτιρίων σε οικισμό της Καρύταινας, γίνεται αποκατάσταση στις ξύλινες όψεις των κτιρίων, καθώς και στα κατεστραμένα ξύλινα μέλη. Το σύνολο επαναχρησιμοποιείται ως λαογραφικό μουσείο, με κάποια καταστήματα, αναψυκτήριο και βιβλιοθήκη].