Κέντρο προετοιμασίας και αποκατάστασης αθλητών στο Μαίναλο Αρκαδίας - Θανόπουλος, Αλέξανδρος
[Η συγκεκριμένη διπλωματική εκπονήθηκε με αφορμή ένα λίθινο κτίριο του 1937 το οποίο βρίσκεται στο Μαίναλο Αρκαδίας. Μέσα σε αυτό το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που δημιουργεί το ελαιόδασος σε υψόμετρο 1500 μέτρων το κτίριο αυτό λειτούργησε πολύ παλιότερα ως Σανατόριο και τώρα είναι εγκαταλελειμένο. Επαναχρησιμοποιείται ως ξενώνας αθλητών σε ένα γενικότερο σενάριο κέντρου προετοιμασίας αθλητών που περιλαμβάνει επίσης κλειστό προπονητήριο, αίθουσα με βάρη, μικρό εργομετρικό κέντρο, πισίνα χαλάρωσης και αποθεραπείας και αποδυτήρια].