Η αρχιτεκτονική των αθλητικών χώρων - Προβελέγγιος, Γιάννης ([χ.ό.], 2001)
[Οι αθλητικοί χώροι και τα στάδια ως κατασκευές πολιτιστικά ιδιαίτερες. Η επίλυση των βασικών λειτουργικών προβλημάτων και τεχνικών απαιτήσεων καθώς επίσης και το στάδιο ως δημόσιος χώρο. Επίπτωση και σχέση των παραγόντων αυτών με τη σύνθεση και τη μορφή.]