Αρχιτεκτονική και κινηματογράφος - Βενετσιάνου, Ολγα ([χ.ό.], 2001)
[Ο ρόλος της αρχιτεκτονικής στην τέχνη του κινηματογράφου, τα αρχιτεκτονικά στοιχεία στις τεχνικές λήψης, και πως στοιχεία του κινηματογράφου χρησιμοποιούνται στην αναλυτική και συνθετική διαδικασία της αρχιτεκτονικής.]