Η εγγραφή της πόλης στην τέχνη της κίνησης-Wim Wenders, τα φτερά του έρωτα - Ξύδα, Ελεάνα ([χ.ό.], 2001)
[Μία προσπάθεια εξερεύνησης των σχέσεων αλληλεπίδρασης μεταξύ αστικού τοπίου και κινηματογράφου. Με αφορμή το έργο του γερμανού σκηνοθέτη Wim Wenders, και πιο συγκεκριμένα την ταινία του "Τα φτερά του έρωτα"].