Η αρχιτεκτονική και το τοπίο στον αρχαιολογικό χώρο : μία περιήγηση στο ανάκτορο του Μίνωα - Σπυριδάκη, Ολυμπία ([χ.ό.], 2000)
[Μία μεθοδολογία προσέγγισης του αρχαιολογικού χώρου μέσα από τις έννοιες του τόπου, της αρχιτεκτονικής του τοπίου. Προσπάθεια εφαρμογής στην περίπτωση του ανακτόρου της Κνωσού.]