Δημαρχείο στο Χαλάνδρι - Δημητριάδη, Λήδα.
[Η αφορμή για τη διπλωματική μας ήταν ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από το δήμο Χαλανδρίου για "ανέγερση νέου δημαρχειακού μεγάρου". Ο κεντρικός μας στόχος ήταν να προβληματιστούμε σε σχέση με το πώς λειτουργεί ένα τέτοιο δημόσιο κτίριο στην εποχή μας, πώς σηματοδοτείται/σημαίνεται μέσα στην πόλη και να ξανασκεφτούμε τη σχέση του με το δημόσιο χώρο. Στην απαίτηση του αγωνοθέτη για ένα μεγάλης κλίμακας, συμπαγές, εσωστρεφές κτίριο, τοποθετημένο σε δοσμένο οικόπεδο, απέναντι από την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, αντιπροτείναμε ένα σύνολο κτιριακών ενοτήτων που στεγάζουν τους διάφορους χώρους του προγράμματος, τοποθετημένους σε κατάλληλα επιλεγμάνα σημεία του δήμου, αντιμετωπίζοντας το δημαρχείο ως ένα ευρύτερο δημόσιο χώρο που ανήκει στην πόλη. Σημαντικό μέρος της πρότασης διάσπασης βασίζεται στην όλο και πιο ευρεία χρήση των νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες και τους χώρους γαρφείων, γεγονός που αλλάζει σημαντικά το χαρακτήρα αυτών των χώρων και τον τρόπο λειτουργίας τους, τόσο ως προς την εσωτερική τους οργάνωση, όσο και ως προς τη σχέση τους με το κοινό].