Επεμβάσεις στη ρεματιά Χαλανδρίου - Αναστασίου, Έλλη
[Στην εργασία αυτή προτείνεται μιας μεγάλης κλίμακας επέμβαση στη Ρεματιά Χαλανδρίου, στο σημείο του υπάρχοντος θεάτρου. Οι λόγοι της επέμβασης είναι η σήμανση της ύπαρξης του θεάτρου, η σύνδεση με την απέναντι πλευρά για ευκολότερη πρόσβαση καθώς και η σύνδεση της περιοχής με το κέντρο του Χαλανδρίου, ώστε να συμμετέχει ενεργά στη ζωή των πολιτών. Έτσι προτείνεται ένας πολυχώρος που συνίσταται από την ιδεολογική και ορατή συνένωση και ομογενοποίηση δύο αντικρυστών υπαίθριων χώρων εκατέρωθεν του ρέματος και του σημείου όπου βρίσκεται το υπάρχον θέατρο, με ένταξη σε αυτόν υφισταμένων και νέων κτισμάτων. Συγκεκριμένα, προτείνεται ένα νέο θέατρο στη θέση του υφιστάμενου, μια πεζογέφυρα που συνδέει τις δύο πλευρές του ρέματος και δύο υπαίθριες διαμορφώσεις εκατέρωθεν. Αυτές περιλαμβάνουν ένα νέο κτίριο αναψυχής - διοίκησης - εκθέσεων και την ένταξη στο υπάρχον κέλυφος ενός εμπορικού κέντρου νέων χρήσεων αναψυχής (πολυκινηματογράφος, καφετέριες) με ταυτόχρονη αλλαγή στη μορφολογία του].