Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας - Χαιρετάκη, Ελένη
[Πρόκειται για πρόταση δημοτικού ωδείου στη Γλυφάδα. Βασική επιλογή ήταν η τοποθέτηση του κτιρίου στο φυσικό περιβάλλον και όχι σε ένα συνηθισμένο οικόπεδο, καθώς και η δημιουργία ενός ωδείου που ανοίγεται στην πόλη και προκαλεί το ενδιαφέρον στο μαθητή και στον επισκέπτη. Η λογική του ωδείου βασίζεται στη σχέση μουσικής-φύσης. πρόκειται για μια κατασκευή από μέταλλο, ξύλο και γυαλί, που άλλοτε επιτρέπει την άμεση επαφή με το πευκοφυτεμένο τοπίο και άλλοτε συγκεντρώνει την προσοχή στη μουσική διδασκαλία (αίθουσες). Η τελική μορφή του ωδείου θα μπορούσε να παραλληλιστεί με "ένα καράβι που πλέει μέσα στο φυσικό τοπίο" και με πολύ σαφή τρόπο (μέσα από το ξύλινο μονοπάτι) οδηγείται ο επισκέπτης στο κτίριο].