Κατοικία στο νερό, Πέραμα - Ασσανά, Αννα ([χ.ό.], 2000)
[Ειδικότερα αναλύει παραδείγματα σταθερών (λιμναίοι οικισμοί, πασσαλόπληκτες κατοικίες, κτίρια γέφυρες, προτάσεις για θαλάσσιες πόλεις, εξέδρεςάντλησης πετρελαίου και boathouses) και πλωτών (καραβόσπιτα στην Ανατολή και σε κανάλια ευρωπαίκών πόλεων, αρχαία πλοία μεγάλου μεγέθους - πλοίο οχυρό, πλοίο παλάτι, πλοίο πόλη - σύγχρονα κρουαζιερόπλοια) κατοικιών στο νερό. Εκτενέστερα όμως αναλύει την κατοίκηση στα παροπλισμένα πλοία του Περάματος και παρουσιάζει τις δυνατότητες για μελλοντική αξιοποίηση αυτής της ιδιόμορφης κατάστασης.]