Η θερμική άνεση κάτω από στέγαστρα στο αστικό περιβάλλον - Νικολοπούλου, Μαρία ([χ.ό.], 2001)
[Περιγραφή θερμικής άνεσης - θεωρία. Παραδείγματα στεγάστρων και μετρήσεις στο αστικό περιβάλλον στην Αθήνα. Συμπεράσματα από μετρήσεις μετά από καταγραφή τους σε πίνακες συγκριτικούς και αναλυτικούς.]