Πάουλ Κλέε : ο δάσκαλος του Μπάουχαους και καλλιτέχνης - Παπαδημητρόπουλος, Δημήτριος ([χ.ό.], 2001)
[Ανάλυση των ημερολογίων του καλλιτέχνη όπως και των δύο τόμων των μαθημάτων του, στο Μπάουχαους. Υπάρχει και μεγάλος αριθμός πινάκων όλων των περιόδων της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.]