Νέα συστήματα κατοικίας : ανοικτές δομές- πολύπλοκες συνθέσεις - Τσουγιάννη, Μαριάνθη ([χ.ό.], 2001)
[Εξετάζονται οι νέες τάσεις (μελέτες, έργα) στο σύγχρονο σχεδιασμό της συλλογικής κατοικίας και επιχειρείται η κριτική θεώρηση των παραδειγμάτων, με δεδομένη την αναγκαιότητα του αστικού σχεδιασμού.]