Αστική πλατεία : τόπος και τοπίο στην πόλη - Κρίκου, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2000)
[Η πλατεία, ως χώρος, διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά, βιώνεται από τον κάτοικο της πόλης (τόπος), αλλά ταυτόχρονα αποτελεί γι'αυτόν, μία οπτική εμπειρία (τοπίο). Αναλύονται έτσι τα χαρακτηριστικά της, ενώ διατυπώνονται συμπεράσματα για την εξέλιξή της μέσα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον.]