Οι καπναποθήκες στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα στα τέλη του 19ου αιώνα : το παρόν και το μέλλον τους - Βλαχάκου, Ζωή ([χ.ό.], 2001)
[Οι καπναποθήκες στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα στα τέλη του 19ου αιώνα, μορφολογική, οικοδομική και πολεοδομική ανάλυση, κριτική προστασίας και επανάχρησης.]